top of page

Исполкомовские выкрутасы.


Красивое видео! И говорят то ведь абсолютно правильно! Актуальная, актуальная проблема для Кривбасса! Город стоит на горных выработках,взрывы в шахтах и карьерах создают сейсмические колебания, от которых в зданиях происходят трещины и нарушается целостность конструктивных элементов...В общем, всё правильно.

Решили и мы, жильцы дома №16 по бульвару Европейский, проникнуться этой темой и обратиться с коллективным письмом к городской власти по данному вопросу:

Міському голові Вілкулу Юрію Григоровичу представників співвласників буд № 16 по бульвару Європейському Іноземцева Валентина Івановича, кв. 105 тел. 0971782686 Шурупової Людмили Іванівни, кв. 113 тел. 097 266 14 59

ШАНОВНИЙ ЮРІЙ ГРИГОРОВИЧ! Нашому будинку в цьому році виповнюється 29 років, як він зданий в експлуатацію. Всі ці роки ми, як мешканці і співвласники добросовісно за свій рахунок, утримували нашу будівлю, прибираючи, роблячи технічне обслуговування, поточний ремонт та упорядковуючи прибудинкову територію, а до 2006 року, в рамках тарифу платили амортизаційні відрахування. Але за всі ці роки не був зроблений капітальний ремонт ніяких конструктивних частин будинку, що з часом все-таки став потрібним. Наприклад, в частині облицювальної плитки, що відвалюється і з висоти 8-9-ти поверхів падає на подвір’я, де граються діти, ходять люди і є небезпека, що вони можуть бути травмовані. Наприклад між панельні шви, які з роками всі повисипались і в квартирах мешканців стіни покриті цвіллю і грибком. Наприклад тріщини в основних конструкціях будинку, що проходять в місцях загального користування і під час дощу в ці тріщини затікає вода, що призводить до ще більшої руйнації будинку. З огляду на зниження соціального рівня проживання населення співвласники не можуть самотужки провести капітальний ремонт свого будинку. Ми розділяємо та підтримуємо ту позицію, яку Ви особисто та народний депутат України А. Гальченко висловили під час презентації білоруською компанією ТОВ «Алдисофт» пілотного проекту щодо нових технологій запобігання руйнуванню будівель і споруд, які мають дуже велике значення для нашого міста (ТРК «Рудана», програма «Цей день» від 21.05.2018 року). Аварійний стан будівель і споруд неприпустимий, безпека людини повинна бути одним з головних пріоритетів у діяльності міської влади. Тому, від імені співвласників просимо Вас : вжити заходи щодо проведення обстеження та моніторингу технічного стану конструкцій будинку, а також усунення причин, які призвели до аварійного стану будинку; сприяти проведенню капітального ремонту нашого будинку в частині утеплення та облицювання стін сандвіч-панелями на умовах співфінансування з урахуванням загальної соціально – економічної ситуації та фінансових можливостей мешканців та внести відповідні зміни до міського бюджету. Завчасно вдячні, та чекаємо відповіді на ел. адресу: walentyn736@gmail.com; ukrsun@bigmir.net 24.05.2018р Іноземцев В. І.,квартира 105 Шурупова Л. І, квартира113 – депутат Довгинцівської районної в місті ради, голова будинкового комітету Ответ не заставил себя долго ждать.

Как видим, полный отказ, ссылка на законы в стиле местного, да и не только, чиновничества, и полное игнорирование проблемы...Представители городской власти даже не пожелали , хотя бы из вежливости, просто встретится с заявителями, визуально посмотреть на техническое состояние дома.А если жильцы правы, что тогда? "Героическое" реагирование на ситуацию, которое можно и нужно предотвратить?! И к чему вся эта болтология о приоритете безопасности криворожан? Всё та же, набившая оскомину ещё с советских времён показуха?!

Правильно, очень правильно говорится в святом писании :" По делам их узнаете их...". Яснее не скажешь! Ну а жильцы дома сдаваться не намерены и будут использовать все возможности действующего законодательства и гражданского общества для защиты своих прав.

Featured Posts
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page